Info

Mikä on talomat?

Talomat on täysin kotimainen taloautomaatiojärjestelmä, jonka avulla kotisi energiatehokkuus, asumismukavuus ja turvallisuus nousevat uudelle tasolle. Talomat sisältää älykkään LED-valaistuksen ohjauksen lisäksi murto-, palo- ja kosteushälytykset.

Talomat on helposti laajennettavissa ja se soveltuu käytettäväksi esim. pieniin vapaa-ajan asuntoihin tai vaikka suureen teollisuushalliin. Tällä järjestelmällä saat kaikki talotekniikan ohjaukset ja säädöt saman helppokäyttöisen järjestelmän alle.

Ominaisuudet:

Valaistus:Tilannevalaistukset, ulkovalaistuksen ohjaus, valaistuksen himmennys ja liiketunnistinohjaus.

Valvonta: Palo- ja häkävalvonta, murtovalvonta, vesivuotovalvonta, lämpötilavalvonta, akkujännitevalvonta ja ovivalvonta.

Ohjaukset: Sähkölukkojen ohjaus, magneettivettiilin ohjaus, pistorasioiden ohjaus, lämmityksen ohjaus, autolämmityksen ohjaus ja ilmastoinnin ohjaus

Miten Talomat toimii?

Talomatin ohjauspaneelissa on 7″ kosketusnäyttö josta ohjataan talon keskeisiä toimintoja esim. Ohjelmoidaan valaistus, säädetään lämmitystä jne. Talomatin käyttöympäristöä voidaan käyttää WiFin kautta tietokoneella, puhelimella tai vaikka tabletilla. Säädä valaistusta vaikka makuuhuoneesta tai muuta lämpötilaa ennenkuin menet nukkumaan suoraan peittojen seasta. Yksittäisiä valoryhmiä ohjataan seinissä olevista kytkimistä ja tilavalaistusten ansiosta voi ennalta määrätyt valoryhmät sytyttää omalle himmennys tasolleen napin painalluksella. Talomat järjestelmää voi ohjata myös etänä esimerkiksi tekstiviesteillä, jos järjestelmään on liitetty GSM- modeemi. Olet siis aina yhteydessä arvokkaimman omaisuutesi kanssa ja Talomat pitää kotisi kunnossa aina. Olit sitten kotona tai et.

10 syytä valita Talomat

1.Portaaton himmennys takaa sen, että valaistusta voidaan käyttää optimoidusti. Tämä tuo huomattavan säästön energiankulutukseen. Voit luoda ennalta määrättyjä valaistustilanteita (esim. Perus-, tunnelma-tai yövalaistus.) juuri haluamillasi säädöillä. Helppokäyttöisyys on huipussaan, kun koko tilan valaistus on yhden napin takana haluamillasi säädöillä.

2.Murto-, Palo- ja kosteusvalvonta on vertaansa vailla. Talomat valvoo kiinteistöäsi ja pitää sinut ajantasalla. Murtohälytyksissä koko kiinteistön valaistus aloittaa näyttävän valoshown, joka näkyy varmasti myös haja-asutusalueella kauas. Tätä huomiota ei varkaatkaan halua. Palohälytys tilanteessa kaikki valot syttyvät, josta on valtava apu hätätilanteen sattuessa esimerkiksi yöllä tai jos kiinteistössä on savua haittaamassa näkyvyyttä. Kosteushälytys sulkee päävesiputken, joka estää isot vesivahingot.

3.Akkuvarmennus takaa sen, että valaistus ja hälytykset toimivat myös sähkökatkojen aikana.

4.Toimii 12V pienjännittellä, joka lisää turvallisuutta ja mahdollistaa edullisen kaapeloinnin ja toimilaitteiden käytön. Erillisiä muuntajia ei tarvita mikä lisää toimintavarmuutta, alentaa hankintakustannuksia ja pienentää energiakulutusta.

5.Itsetuotettu energia. Kun yhdistät talossasi olevat aurinkopaneelit Talomat järjestelmään hyödynnät energiantuotantosi tehokkaasti. Talomatin 12V sähköjärjestelmä varaa energian jota keräät ja voit käyttää sen kotisi laitteiden toimintaan, myös silloin kun sähköt ovat muualla poikki. Eli voit nauttia normaalista elämästä sillä aikaa kun naapurit kantavat pakasteita pihalle talvisen myrskyn päätteeksi.

6.Valaistusta ja muita talon toimintoja voit ohjata monipuolisesti, joko paneelista, kytkimistä, liiketunnistimella tai ajastamalla.

7.Kattava valikoima järjestelmään sopivia valaisimia ja laitteita on saatavilla Talomat jälleenmyyjiltä, joilla varmistat yksilöllisyyden kodissasi ja myös varman toimivuuden. Yhdestä paikkaa kaikki talon hallintaan tarvittavat elementit

8.Helppokäyttöinen järjestelmä takaa sen, että et joudu raapimaan päätäsi käytön kanssa. Teidät koulutetaan Talomat järjestelmän käyttöön ja jälleenmyyjä on aina perehdytetty laitteen toimintaan ja neuvoo sinulle sen käytön asennettaessa. Talomatilla me otamme asiakastyytyväisyyden vakavasti ja tästä syystä emme ole pelkästään ainoa joka tarjoaa näin laajaa taloautomaatiojärjestelmää vaan myös lajinsa paras.

9.Laajennettavuus jättää muut taloautomaatiojärjestelmät varjoonsa. Jokainen Talomat järjestelmä räätälöidään SINUN tarpeisiisi. Tämä toimintatapa ei pelkästään tee hyvää sinun lompakollesi, vaan myös ympäristölle ja mielenrauhalle. Voit käytännössä liittää Talomat järjestelmään kaikki talosi tärkeimmät toiminnot ja se tarkkailee taloa 24/7 ilman, että sinun tarvitsee miettiä asiaa sen enempää kun napsautat oven lukkoon esim. Ulkomaille lähtiessäsi.

10.Kotimaisuus. Talomat järjestelmä on 100% Suomessa valmistettu ja siksi turvallinen sekä toimiva järjestelmä. Se on suunniteltu pohjoismaiden tarpeisiin ja siinä ei ole ylimääräisiä ominaisuuksia. Jokainen Talomat järjestelmä valmistetaan käsityönä ja se tarkoittaa sitä, että toimintavarmuus on todella hyvä. Me emme massa tuota järjestelmää ulkomailla, joka lisäisi vikojen määrää sekä aiheuttaisi hankaluuksia selvittää mahdollisia ongelma tilanteita. Me tunnemme tuotteemme.